He's Back (The Man Behind The Mask)

Tro det eller ej men jag är fortfarande i liv! Jag gissar att de flesta som läste den här bloggen gett upp att kolla om jag uppdaterar den för länge sen.  Senaste gången jag pillade på bloggen var över två månader sen så jag tar nästan för givet att ingen kommer läsa det här men om någon vilsen nörd hittar hit ska han/hon få en förklaring i alla fall.

 

Ursäkten

 

Som på så många andra ställen världen över har finanskrisen även drabbat RetroMask. Jag tappade alla mina inkomster snabbare än en tonårsutlösning. Arbetslös och högvis med räkningar som skulle betalas fick jag sälja alla mina kära tv-spel till en löjligt liten summa bara för att överleva. När jag lyckats betala bort räkningarna var jag tvungen att komma fram till något som skulle lösa min ekonomi framöver. Eftersom arbeten inte växer på träd i dagens läge var jag tvungen att komma på något annat.

 

Lösningen

 

Jag började surfa runt på olika ”dejtingsidor” på nätet med en plan i bakhuvudet. Min tanke var att jag skulle hitta en förmögen äldre kärring som kunde gö mig tills jag kommer på benen igen. Efter en massa smörigt och charmerande snack med en 49-årig rysk Madame på ett community för de lite äldre lyckades jag tills slut hitta en jackpot! Olga (som hon heter) var tidigare gift en någon svinrik ryss och tog med sig halva hans förmögenhet när äktenskapet dog. Så med andra ord är jag en riktig golddigger i dagens läge. Jag har aldrig haft så gott ställt som jag har det just nu. Hon kastar verkligen pengar åt mig så länge jag ”bjuder på mig själv”. Ibland kan det kännas lite vidrigt men man kan alltid blunda och låtsas att det är prinsessan Zelda man värmer stiftet i.

 

WTF!

 

Maj, Maj måne jag kan lura er till Skåne! Det jag nyss skrev är väl inte riktigt sant. Sanningen är att jag i slutet av Mars fick för mig att flytta till en annan stad ett tag. Senaste tiden har jag alltså inte haft någon tillgång till mitt NES. Jag har dock haft tillgång till internet då och då så jag borde ha lagt upp ett inlägg och berättat hur det låg till. Men vad ska jag säga? Jag är helt enkelt en lat jävel så är det bara. Lite trist att eventuellt alla som läste den här bloggen kanske gett upp vid det här laget men jag får ju skylla mig själv när jag inte uppdaterar er som jag borde.

 

Vad händer nu?

 

Det spel jag nötte med innan jag stack iväg var Battle of Olympus. Jag hade kört igenom 75 % av spelet ungefär innan jag försvann. Tyvärr vart jag demonfull en kväll när jag var bortrest och söp bort min kamera som jag hade använt mig av när jag lirade Battle of Olympus. Så alla bilder jag hade tagit (inkl en bild på mitt password) är borta nu. Jag tror inte jag pallar att köra om det spelet från början just nu så jag kommer gå vidare i samlingen. Men jag kanske gör ett nytt försök när jag får ett sug någon vacker dag i framtiden.

 

Löftet

 

Det är enda jag kan lova er är att bloggen aldrig kommer att dö så länge jag kommer spela NES och det kommer jag nog alltid göra mer eller mindre. Jag har tänkt köra igenom min samling och det kommer bli en text för varje spel jag kört. Men jag kan inte lova er att jag regelbundet kommer lägga ut ett blogginlägg varje vecka eller så, det kommer när det kommer liksom. Ibland har man annat att göra och ibland är man bara inte sugen på lira. Sen blir det alltid mer spel under hösten och vintern för min del, jag menar uteserveringarna är inte öppet så många dagar per år i detta land.  

 

Framtiden

 

Planen för den närmaste framtiden spelmässigt heter Punch Out till Wii som jag ska inhandla på fredag (22/5). När jag spelet mig less på det kommer jag sätta mig ner och fortsätta på samlingen. Nu ska jag svara på alla kommentarer ni lagt i mitt förra blogginlägg.

 

Hoppas på ett snart återseende!

/RetroMask


RSS 2.0