Ömma tummar och fyrkantiga ögon

Gütentag kära läsare!

Sen jag släppte förra inlägget om Batman Forever har varit en väldigt aktiv onanist. Jag har legat i min brunfläckade säng och rullat skinn till följande låtar:

Putting on the fritz

Mongolid

TV PartyNämen allvarligt talat så har jag varit väldigt aktiv i olika spel senaste tiden. Det började med att jag satt hos en polare som äger en kryssbox 360. Vi började lira ett spel som heter Saint´s Row 2. Det är en total kopia utav GTA men det var riktigt underhållande än fast det är en lite väl många knappar att hålla reda på för en Retrogamer som mig. Varför jag fastade för spelet kan bero på friheten man fick när man gjorde en ny karaktär. Det slutade med att vi var en smällfet gubbe med överkamsfrisyren som sprang runt i mammatrosor och skjöt ihjäl poliser, en lustig syn minst sagt!


Några dagar senare var jag hos en annan polare som också äger en xbox 360. Vi laddade hem Bionic Commando Rearmed som är ett spel som har sin rötter från NES. Spelet är precis som till NES fast snyggare,nya banor och möjlighet att spela 2 spelare samtidigt. Det här var riktigt jävla skoj, påminner en del om när man lirade Contra (Probotector) med en kompis när man var liten. Så sitter ni på en xbox 360 och har en hundraläpp över bör ni köpa detta svensktillverkade spel!


Sen var det min tur att ladda hem ett spel på min Wii. Det blev dock inget nyskapat spel utan ett Zeldaliknande äventyr vid namn Neutopia som släpptes till TurboGrafx-16 1990. Spelet är en riktig ripoff på Zelda 1 eller 3. Jag har inte kört igenom hela spelet än men de timmar jag lagt ut än så länge har varit roande.


Jag laddade också hem ett annat spel från TurboGrafx-16 som heter Legend of Hero Tomna. Det var inte lika tidskrävande som de jag andra spelen jag nämt. En timmes speltid räckte innan slutsekvenskerna rullade ner på tvn.


Tydligen så var mitt spelberoende ändå inte riktigt mättat. Jag kom ihåg att jag faktiskt äger ett Nintendo DS som legat och gjort lite nytta senaste månaderna. Jag har ett kort i mitt DS så jag kan ladda hem spel och lira, det är billigt och olagligt precis som ludrerna i Amsterdam...hmm nja de kanske inte är olagligt men de är väl billiga i alla fall? Tillbaka till ämnet så började jag spela Castlevania - Portrait of Ruin till min DS. Det är väldigt likt det första och älskade Castlevaniaspelet som släpptes till Playstation 1, Castlevania: Symphony of the Night. Jag älskar dessa spel,finns inget roligare än att utforska varenda liten vrå på alla kartor som spelen erbjuder. Tror jag lirade 12 timmar under 2 dagar innan jag var klar med det.


Jag fick inte riktigt nog av Castlevania så jag började spela ett annat till DS: Castlevania Dawn of Sorrow. Det är samma stuk på det men jag har bara lirat i en timme eller två än så länge.


Det har blivit väldigt många spel av den senare generationen i slutet som ni ser. Det är ganska ovanligt för mig men ibland får man ett ryck. Men jag har självklart även börjat spela mitt nästa NES-spel också. Jag ska inte avslöja vad det heter men det finns en del Grekiska Gudar inbandat i spelet. Jag har kommit hyfsat långt (tror jag?) så förhoppningsvis är jag snart klar med det.

Tack för mig och hoppas ni inte ledsnat helt på mig eftersom bloggen inte blir uppdaterad allt för ofta.

/RetroMask

RSS 2.0